Smještaj

Amadria Park Hotel Ivan 4*

Amadria Park Hotel Ivan nalazi se u sklopu Amadria Parka (ex. Solaris Beach Resort) koji je smješten na poluotoku, 50 metara od mora, okružen bujnom mediteranskom vegetacijom.

Hotel dijeli ulazni prostor s modernim Konvencijskim Centrom Šibenik, najvećim kongresnim centrom u Hrvatskoj i na čitavom području Jadrana.

Objekt obuhvaća teniske terene, spa i wellness centar s kompleksom bazena s morskom i slatkom vodom, bar, restoran i moderno uređene sobe.

Lobby & Aperitiv Bar

Prostrano predvorje hotela Ivan idealno je za poslovna događanja, kao i za trenutke odmora i opuštanja. Okruženo zelenilom i ispunjeno svježim zrakom, ostavlja dojam vanjskog, a ne unutarnjeg prostora. Klasični i elegantni bar u predvorju ima dvostruku namjenu, poslovni dio za službene prilike, te dio za opuštanje nakon konferencije. Terasa predvorja pogodna je za opuštenije poslovne sastanke, ali i za ležernija okupljanja. 

Restoran Rustica

Ponuda hrane u restoranu profinjen je spoj tradicionalnog i modernog. Staklena stijena kroz koju se pruža impresivan pogled na more doprinosi prozračnosti unutarnjeg prostora. A možete i uživati u punom sjaju Jadrana s terase restorana okružene zelenilom. Dekor odražava boje i teksture Dalmatinskog krajolika – kamen, lavandu i stabla maslina. Hrana je isto tako nadahnuta tradicionalnim okusima Dalmacije, a priprema se u otvorenoj kuhinji tako da gosti mogu gledati kako se priprema njihov obrok.

Spa & Wellness mediteranski vrt

Stopite se s prirodom i opustite uz wellness čaj u mirnom mediteranskom vrtu na prekrasnoj lokaciji uz more. u jedinim zatvorenim bazenima slane vode u Amadria Parku.

Tip sobeDvokrevetna ili Twin soba s balkonom, pogled dvorište/vrt 

Elegantno i  moderno namještena dvokrevetna soba za jednu ili dvije odrasle osobe, s balkonom i pogledom na dvorište/vrt. Prostrana i prozračna soba  pogodna je za odmor i opuštanje. Soba je dizajnirana u mediteranskom stilu s nježnim i opuštajućim nijansama bijele boje i lavande. Svijetli tonovi stvaraju atmosferu elegancije s naglaskom na udobnost. 

Krevet: twin krevet 2x90cmx200cm ili spojeni u bračni krevet 180cmx200 cm

CIJENA:

Jednokrevetna soba: 741,00 kn po osobi i noćenju

Dvokrevetna soba: 421,00 kn po osobi i noćenju

Cijena uključuje:

  • Smještaj u dvokrevetnoj sobi s balkonom, s pogledom na dvorište/vrt
  • Jedno noćenje s doručkom
  • Boravišnu pristojbu
  • PDV